Napközi

Az 1-4. osztályok szinte valamennyi tanulója napközis, azaz a tanítási órák után átveszi őket osztályuk napközis tanító nénije vagy bácsija. Kompetens, tapasztalt pedagógusaink megszervezik a gyermekek szabadidejét és délutáni tanulását. A közös ebédelés (menüválasztás van) már a napközi része.

Szabadidő

Szép idő esetén 1-2 órát a jó levegőn töltenek a gyerekek. Különösen kedvelt helyszín a nagy kertünk és a játszótér. Rossz idő esetén a gyermekek rendelkezésére áll az iskola tornaterme, a két pingpongasztal, a videószoba vagy pedig a némely osztályban berendezett játszósarok.

Tanulási idő

Napközis tanítóink jól képzett pedagógusok. Szorosan együtt munkálkodnak az osztályfőnökökkel, és segítenek a gyermekeknek a házi feladatok elkészítésekor és az egyéb tanulásban. Iskolánk könyvtára és az internet használata változatos és önálló tanulást tesz lehetővé. A napköziben is nyugodt, ösztönző légkör megteremtésére törekszünk, amelyben a gyerekek biztonságban és jól érzik magukat, hogy öröm legyen a tanulás.

Ez is van nálunk

Folyamatosan vannak különféle délutáni programok, pl. cirkusz-, színház- vagy állatkert-látogatás, kisebb kirándulások, illetve kézügyességet és kreativitást fejlesztő tevékenységek. Olykor vendégeket is hívunk, mint pl. az Alma Együttest, Ricsi bohócot vagy a Bozsik Yvette Táncszínház táncosait.
Az ünnepek (karácsony, farsang, húsvét, anyák napja…) megünneplésére természetesen a napköziben is nagy hangsúlyt fektetünk.

Unatkozni biztosan nem fogsz!

Már előre örülünk Neked!