Napközi

A napközi minden hétköznap 16.30-ig tart.

Amit kínálunk a napközis csoportoknak: csoportonkénti ebédet, tanulóidőt a napközis nevelők vezetésével a házi feladatok elkészítésére, és szabadidős foglalkozásokat. Hozzáértő és tapasztalt pedagógusaink állnak rendelkezésre, hogy gyermekeik délutáni időtöltése is megfelelő és magas minőségben történjen.

A délelőtti tanítás után majdnem minden alsós gyerek (1-4. osztály) igénybe veszi a napközit. Hozzáértő, tapasztalt pedagógusaink szervezik a tanulási foglalkozást és a szabadidőt. A közös ebédelés (menüválasztás lehetséges) már a napközi részét képezi.

Az 5. és 6. osztályos tanulók számára, elegendő számú jelentkező esetén, felügyeletet biztosítunk, amely a délutáni leckeírást és a szabadidő eltöltését is magába foglalja. Jó idő esetén a diákok az 1-2 órás szabadidőt a friss levegőn töltik.

A nagy kertünkben különösen kedveltek a ping-pong asztalok, játszóterek és sportpályák. Rossz idő esetén a mobil könyvtárak vagy az osztálytermekben berendezett játszósarkok állnak rendelkezésre.

Tanulási idő: napközis tanáraink képzett pedagógusok. Szorosan együttműködnek az osztálytanítókkal, valamint tanácsot adnak a gyerekeknek a házi feladat elkészítésében és a tanulásban. Iskolánk könyvtára és az internethasználat lehetővé teszi a változatos és önálló tanulást. A napköziben is törekszünk az oldott, motiváló légkörre, ahol a gyerekek jól és biztonságban érzik magukat, hogy a tanulás élményt jelentsen nekik.

Folyamatosan szervezünk különleges délutáni programokat, mint például cirkusz-, színház-, állatkerti látogatások, kisebb kirándulások, vagy kézműves foglalkozások, amelyek a kézügyességet és a kreativitást fejlesztik. Időnként vendégek látogatnak hozzánk, mint pl.: Alma együttes, Ricsi bohóc vagy a Bozsik Yvette Társulat táncosai. Ünnepeink: karácsony, farsang, húsvét, anyák napja... természetesen nagy szerepet játszanak a napköziben.

Unatkozni biztosan nem fogunk!

További ajánlatok

Iskolánkban a 4. osztálytól kezdve számos diáktevékenységet kínálunk. Némelyeket az Európaiskola tanárai ajánlanak fel, mint nem kötelező foglalkozásokat, míg másokat külsős tanárok. A tanév elején rendezünk egy börzét, ahol megkaphatják a külsős tanárok elérhetőségét, és beírathatják gyermekeiket. Ha az Európaiskola valamelyik tanára által kínált, nem kötelező erejű foglalkozás iránt érdeklődnek, kérjük, forduljanak közvetlenül az adott személyhez!

Iskolai szervezés

Külső szervezés

 • Egy hét Ausztriában

 • Gitár

 • Hegedű

 • Karate

 • Kerámia

 • Kosárlabda

 • Művészi torna

 • Rocky

 • Sakk

 • Szolfézs

 • Tánc

 • Zongora

Ovisklub

A részvétel nem kötelező, nem előfeltétele az Európaiskolába történő felvételnek és nem jelent sem konkrét előnyt, sem automatikus felvételt a következő tanévre.

- Játékos bevezetés a német nyelvbe dalok, versikék segítségével…

- Ismerkedés az iskolai élettel

- A motorikus és szociális képességek fejlesztése 12-15 fős csoportokban

 További információkért a forduljanak bizalommal a titkársághoz!

Partnerintézmények