Napközi

A napközi minden hétköznap 16.30-ig tart.

Amit kínálunk a napközis csoportoknak: csoportonkénti ebédet, tanulóidőt a napközis nevelők vezetésével a házi feladatok elkészítésére, és szabadidős foglalkozásokat. Hozzáértő és tapasztalt pedagógusaink állnak rendelkezésre, hogy gyermekeik délutáni időtöltése is megfelelő és magas minőségben történjen.

A délelőtti tanítás után majdnem minden alsós gyerek (1-4. osztály) igénybe veszi a napközit. Hozzáértő, tapasztalt pedagógusaink szervezik a tanulási foglalkozást és a szabadidőt. A közös ebédelés (menüválasztás lehetséges) már a napközi részét képezi.

Az 5. és 6. osztályos tanulók számára, elegendő számú jelentkező esetén, felügyeletet biztosítunk, amely a délutáni leckeírást és a szabadidő eltöltését is magába foglalja. Jó idő esetén a diákok az 1-2 órás szabadidőt a friss levegőn töltik.

A nagy kertünkben különösen kedveltek a ping-pong asztalok, játszóterek és sportpályák. Rossz idő esetén a mobil könyvtárak vagy az osztálytermekben berendezett játszósarkok állnak rendelkezésre.

Tanulási idő

napközis tanáraink képzett pedagógusok. Szorosan együttműködnek az osztálytanítókkal, valamint tanácsot adnak a gyerekeknek a házi feladat elkészítésében és a tanulásban. Iskolánk könyvtára és az internethasználat lehetővé teszi a változatos és önálló tanulást. A napköziben is törekszünk az oldott, motiváló légkörre, ahol a gyerekek jól és biztonságban érzik magukat, hogy a tanulás élményt jelentsen nekik.

Folyamatosan szervezünk különleges délutáni programokat, mint például cirkusz-, színház-, állatkerti látogatások, kisebb kirándulások, vagy kézműves foglalkozások, amelyek a kézügyességet és a kreativitást fejlesztik. Időnként vendégek látogatnak hozzánk, mint pl.: Alma együttes, Ricsi bohóc vagy a Bozsik Yvette Társulat táncosai. Ünnepeink: karácsony, farsang, húsvét, anyák napja... természetesen nagy szerepet játszanak a napköziben.

Unatkozni biztosan nem fogunk!

További ajánlatok

Iskolánkban a 4. osztálytól kezdve számos diáktevékenységet kínálunk. Némelyeket az Európaiskola tanárai ajánlanak fel, mint nem kötelező foglalkozásokat, míg másokat külsős tanárok. A tanév elején rendezünk egy börzét, ahol megkaphatják a külsős tanárok elérhetőségét, és beírathatják gyermekeiket. Ha az Európaiskola valamelyik tanára által kínált, nem kötelező erejű foglalkozás iránt érdeklődnek, kérjük, forduljanak közvetlenül az adott személyhez!

Iskolai szervezés

 • 3D nyomtatás/robotika

  A szabadon választható 3D nyomtatás és robotikai gyakorlat lehetőséget nyújt a diákoknak arra, hogy digitális gyártási és programozási készségeiket fejleszthessék.

 • De-Lasalle csoport

  Játékos, hittanos foglalkozás alsós gyermekek számára, heti 1 alkalommal. Célunk a gyermekek élményszerű hitre nevelése és a közösség fontosságának megtapasztalása. Kreatív barkácsolás, sok vidám játék.

 • Drámajáték

  A drámaklubban párbeszédeket próbálunk, improvizációs színházat játszunk, és saját szövegeket is írunk, amelyeket aztán különböző iskolai rendezvényeken adunk elő. Ha szeretsz kísérletezni a hanggal, a testtel és a beszéddel, itt a helyed!

 • Kosárlabda

  Sport, játék, jókedv! Ügyeskedj labdával barátaiddal, osztálytársaiddal.

 • Kórus

  Itt a hangot test- és speciális énekgyakorlatokkal eddzük annak érdekében, hogy teljes hangzással (rezonancia, hangszínek, mássalhangzók, intonáció) lehessen beszélni és énekelni.

 • Olasz

  Az olasz nyelv olyan diákoknak szól, akiket érdekel a kommunikáció és a nyelvtanulás, akik érdeklődnek a kommunikáció iránt, és szívesen tanulnak egy másik idegen nyelvet.

 • Töriklub

  Az történelem szakkör (vagy ahogy mi hívjuk Töriklub) keretében olyan érdekességeket, jelentős történelmi személyeket ismerhetnek meg az érdeklődő diákok, amelyek amúgy nem férnének bele tanórai keretekbe.

Külső szervezés

 • Hegedű

  A végzettségem hegedűtanár-kamaraművész. Itthoni és külföldi tanítási, zenekari és szólista tapasztalattal rendelkezem.

 • Karate

  A Magyar Karate Szakszövetség tagjaként, az Állatorvosi Sportegyesület (ÁSE) szakmai irányítása alatt működik a karate csoport.

 • Kerámia

  Kerámia szakkör főleg alsós gyerekek számára, fejleszti a kreativitást, kèzügyessèget, finom motorikai kèzsèget. Csütörtök 13:45-14:30

 • Művészi torna

 • Rock’n’Roll

  Iskolánkban elérhető a világ egyik legsikeresebb rock and roll egyesületének, a Rock and Magic egyesületnek a tanfolyama! Minden hétfőn-szerdán 4-5-ig ismerkedhetnek iskolánk tanulói a tánc, a rock and roll alapjaival az iskola tornatermében.

 • Sakk

  Minden hétfőn és csütörtökön 13:45-14:30-ig sakk szakkört tartunk az iskolában. Ha szeretsz logikusan gondolkodni, szereted a stratégiát, akkor gyere és csatlakozz hozzánk!

 • Szolfézs

  A gyermekvasút fúvószenekarának zenei vezetője vagyok. Klasszikus furulya, kamarazene, alapfokú zongoraoktatás a profilom. A világhírű Kodály módszerrel való oktatást végzem.

 • Vasas

  Szeretsz mozogni? Futni, játszani, labdázni? Gyere Te is kosarazni a VASAS-ba!

 • Zongora

  Zongoraoktatós kezdőknek és haladóknak. Cél a zongorajáték technikai elsajátításán kívül, a növendék zeneelméleti, zeneirodalomi és stílusismereti anyag átadása.

Ovisklub

Ebben a klubban az óvodások 12-15 fős csoportokban ismerkedhetnek meg egy kicsit az iskolai élettel, és játékosan, dalok és rímek segítségével a német nyelvvel. Emellett hangsúlyt fektetünk a szociális és motoros készségek fejlesztésére is.

Az OVISKLUB-ban való részvétel nem előfeltétele a gyermek iskolánkba való felvételének, és nem befolyásolja közvetlenül a döntést.

További információért forduljon a titkársághoz!

Partnerintézmények

Süti hozzájárulás

Kérjük, válassza ki, melyik sütik használatához járul hozzá!