Jelentkezés

Örülünk Neked! 

A jelentkezési határidő a 2024/2025-es tanév első osztályába 2024. február 15. volt!

Amennyiben elmúltál 6 éves és iskolaérett vagy, felvételt nyerhetsz az Osztrák-Magyar Európaiskolába. Itt szuperul meg fogsz tanulni németül, magyarul és angolul is. Ne ijedj meg, mi tapasztalatból tudjuk, hogy majdnem minden gyerkőc képes kettő vagy három nyelvet szinte ugyanolyan jól elsajátítani, mint az anyanyelvét.

Azonban nem csak elsősök jöhetnek hozzánk iskolába! Akkor is örülünk Neked, ha később, pl. az ötödik osztálytól szeretnél csatlakozni - de ilyenkor ennek feltétele, hogy már rendelkezzél jó némettudással.

Európában manapság legalább 3 nyelvet kell beszélnie annak, aki igazán jó munkahelyen szeretne elhelyezkedni. Ugyan kitől tanulhatnál meg jobban németül, mint remekül képzett anyanyelvi osztrák tanároktól? 

Hogy mindkét részről megbizonyosodjunk arról, hogy Neked az Európaiskola a legjobb választás, szeretnénk egy kicsit megismerni, egy kicsit beszélgetni Veled. És biztos Te is kíváncsi vagy, hogy kik vagyunk mi, és hogy mennek nálunk a dolgok.   

A felvételi beszélgetés:

Ne izgulj, ez nem vizsga, nincsenek jegyek és kérdések, amelyekre előre fel kellene készülni, hanem csak játékos feladatok lesznek. Németül sem kell tudnod! Tapasztalt tanító nénik vagy bácsik próbálnak kicsit megismerni, és megállapítani, hogy a mi két tannyelvű iskolánk elvárásai illenek-e a Te személyiségedhez. A gyerekek kiválasztásánál inkább vagyunk óvatosak, mint könnyelműek, hiszen azt szeretnénk, hogy nálunk mindenki jól érezze magát és lépést tudjon tartani a tanulásban.

A titkárság szívesen válaszol minden további kérdésre. Titkárnőink beszélnek magyarul, németül és angolul.

Tel.: 0036-1-356 46 57, E-Mail: office@europaschule.hu

Tanuló adatai

Anya adatai

Apa adatai

Süti hozzájárulás

Kérjük, válassza ki, melyik sütik használatához járul hozzá!