A 3.a osztály egészséges tízórait készített

A 3a osztály diákjai nemrégiben izgalmas napot éltek meg: együtt ellátogattak a helyi piacra, hogy beszerezzék az egészséges tízóraihoz szükséges hozzávalókat.

A gyerekek keresztül-kasul bejárták a piacstandokat, ahol színes választékban fedezték fel a friss zöldségeket és gyümölcsöket. A diákok lelkesen válogattak, keresték a legjobb termékeket.

A sikeres bevásárlás után a 3a osztály visszatért az iskolába, hogy együtt elkészítsék a finom zöldséglevest és az üdítő gyümölcssalátát. Judit és Christian útmutatása mellett a gyerekek élvezettel vagdosták a zöldségeket, osztották meg egymással a főzési tippeket, és örömmel vettek részt saját ételük elkészítésében.

A jó hangulat és a frissen készített ételek illata betöltötte az iskolát. Az élvezet nemcsak kulináris élmény volt, hanem társasági is, hiszen a diákok örömüket lelték abban, hogy együtt fogyaszthatták el saját készítésű ételeiket. A gyümölcssalátát és a zöldséglevest nagy lelkesedéssel fogyasztották el – mindenki mindent megevett.

A bevásárló- és főzőnap nemcsak egy tanulságos élmény volt az egészséges táplálkozás terén, hanem egy szórakoztató közösségi projekt is, amely még közelebb hozta az osztályt egymáshoz. Nyilvánvaló volt, hogy nem csak a piac látogatása és az étel elkészítése volt a főszerepben, hanem főleg a szórakozás és az öröm a közös élményben.

Korábbi hírek

Nézze meg mind!

Süti hozzájárulás

Kérjük, válassza ki, melyik sütik használatához járul hozzá!