„1, 2, 3?"

A negyedik osztályos Hannának, Sárának és Marcellnek lehetősége nyílt a közismert kvízműsor („1, 2 vagy 3”) felvételére Németországba repülni. Amint megérkeztek a gyerekek Németországba, rögtön elfoglalták szállásukat. Este egy nagyon szép sörtkertben vacsoráztak, ahol megismerkedhettek és - természetesen németül- beszélgethettek a többi gyerekcsapattal. Az első barátságok meg is köttettek a játszótéri játék közben.

Másnap a gyerekeket autó vitte a Bavaria Filmstúdióba. Itt már felgyorsultak az események: a gyerekek új polót kaptak, és mehettek is a sminkszobába. Amint elkészült az új frizura, próba következett- és legfőképpen nőni kezdett a feszültség. A gyerekek csak röviddel a felvétel előtt tudták meg a kvíz aznapi témáját, ami „Az erdő” volt. A kis versenyzők az izgalmas 45 perc elteltével egy harmadik helyezéssel és 200 euróval, mely az osztálykasszát gazdagította, tértek vissza Budapestre.

A felvétel után a gyerekek bepillantást nyerhettek híres filmek és sorozatok kulisszáiba. De ezt megelőzően elvitték őket egy 4D moziba, ami nagyon jó móka volt mindenki számára. Következő reggel a csapat visszarepült Budapestre. Az Európaiskola tanulóinak ezek a napok nagyszerű és felejthetetlen élményt nyújtottak. a És hogy Ti se maradjatok le a kvízről, kiírjuk a műsor időpontjait:

a És hogy Ti se maradjatok le a kvízről, kiírjuk a műsor időpontjait: 

  • KIKA – 23. Oktober 2022 – 17:00 Uhr  

  • ZDF - 13. November 2022 - 07:55 Uhr 

Korábbi hírek

Nézze meg mind!

Süti hozzájárulás

Kérjük, válassza ki, melyik sütik használatához járul hozzá!